На станції "Львів" поліцейські намагалися затримати начальника потяга за неправильно надягнену захисну маску (ВІДЕО)

На станції "Львів" поліцейські намагалися затримати начальника потяга за неправильно надягнену захисну маску (ВІДЕО)

На залізничному вокзалі Львова поліцейські намагалися затримати начальника потяга «Ужгород–Лисичанськ» за неправильно надягнену захисну маску — вона не закривала повністю рот та ніс. Інцидент зняла на відео сама співробітниця «Укрзалізниці», він з’явився на сторінці транспортного блогера Олега Васильєва у «Facebook».

На дев’ятихвилинному записі копи доводять провідниці, що вона неправильно носила маску й пропонують проїхати до відділку для оформлення протоколу. На це вона категорично заперечує й відмовляється надати документи. Дівчина навіть зателефонувала на «102» і поскаржилася на дії правоохоронців. Під час спілкування вона повідомила, що раніше вакцинувалася від коронавірусу.

Весь цей час потяг стояв на станції «Львів» з пасажирами. Під час спілкування один з копів виявив, що більшість пасажирів у вагоні перебувають без масок і навіть збирався складати протоколи за порушення карантину й на них.

Кінцівка інциденту наступила тоді, коли потягу прийшов час їхати. Попри те, що копи були проти, зупиняти його не стали й рухомий склад рушив за графіком, а поліцейські покинули вагон. Начальник потягу пропонувала їм поїхати в потязі.

«Поліцейські вискочили по станції після відправки поїзда», — резюмувала вона.

[arve url=«https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fol.vasilyev%2Fvideos%2F272299688240753%2F&show_text=false&width=268&t=0» aspect_ratio=«268:476» loop=«no» muted=«no» /]