На заході України ТЦК залучив бандита для отримання згоди чоловіків на мобілізацію (ВІДЕО)

Працівники ТЦК, патрульна поліція та бандит...

На заході України ТЦК залучив бандита для отримання згоди чоловіків на мобілізацію (ВІДЕО)

Чернівецький ТЦК та СП потрапив у скандал, опубліковано відео, де працівники ТЦК та патрульна поліція нібито залучили до співпраці бандита, який вибивав з чоловіка згоду на мобілізацію.  Про це пише ТСН.ua.

Подія мала місце у липні 2022 року, втім його стали поширювати лише зараз.  

На записі камери спостереження, датованому 30.07.2022 року, видно, що чоловіка, якого привезли у наручниках, били працівники ТЦК, правоохоронці, а також невідомий чоловік у цивільному одязі. 

Саме цей чоловік нібито є злочинцем, який допоміг вибити згоду з потерпілого. Після побиття, затриманий підписав документи, які йому дали правоохоронці. 

У Чернівецькому ТЦК та СП 9 жовтня зазначили, що подія відбулась 31 липня 2022 року. По даному факту відкрито кримінальне провадження, однак повідомлень про нього до Чернівецького обласного ТЦК та СП не надходило. 

«У зв’язку з опублікуванням відео та наявністю кримінального провадження зараз проводиться службова перевірка з метою встановлення обставин події. Керівництво Чернівецького обласного ТЦК та СП категорично засуджує будь-які прояви порушення чинного законодавства України і проводить рішучі заходи щодо недопущення правопорушень та злочинних дій серед військовослужбовців і працівників ТЦК та СП», - йдеться у коментарі.

Читайте також: у Тернополі 6 жовтня люди в формі «запакували» у мікроавтобус чоловіків. 

У відділі комунікації поліції Чернівецької області  підтвердили, що влітку дійсно було відкрито таке кримінальне провадження, але матеріали потім були передані до ДБР. 

ЧернівцівійнаРФРосія новини ЧернівцівТЦК