На Закарпатті біля військкомату чоловік зайнявся сексом з жінкою, після чого вбив її

Суд виніс йому вирок

На Закарпатті біля військкомату чоловік зайнявся сексом з жінкою, після чого вбив її

На Закарпатті судили чоловіка, який  мпершу зайнявся з жінкою сексом, а потім вбив її.  Берегівський районний суд призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Про це йдеться у вироку суду.

 Трагедія сталась у ніч на 15 жовтня 2023 в місті Берегово на Закарпатті. Вночі чоловік зустрів свою знайому і вони біля будинку зайнялись сексом. Після півночі пара посварилась. І тоді підозрюваний розбив скляну пляшку і гострим кінцем горловини завдав жінці один удару в область горла, після чого зник, а потерпіла від отриманого тілесного ушкодження померла на місці події.

На суді чоловік провину визнав. Він підтвердив версію слідства. 

«Він відвів її позаду військкомату та вступив з нею у статеві зносини, після чого між ними виникла суперечка, в ході якої він розбив пляшку з під пива об стовп та наніс їй один удар уламком від пляшки в район горла. Після нанесення даного удару потерпілій, він намагався їй допомогти, а саме зняв з себе футболку та притиснув до місця, де був поріз, щоб зупинити кровотечу, однак через декілька хвилин побачив, що потерпіла не рухається, тому залишив її там, а сам викинув майку в смітник, залишки від пляшки викинув у двір домогосподарства, після чого пішов до фонтану на центральній площі міста Берегове, де вмив руки, а далі повернувся знову до друзів, які очікували його в парку», - йдеться у свідченні чоловіка.  

 Друг чоловіка розповів, що вночі він зустрівся з підсудним. Коли підозрюваний пішов біля військкомату, щоб справити природні потреби, знайшов тіло покійної. 

Раніше повідомляли, стали відомі подробиці розстрілу двох відомих українських стримерок військовослужбовцем (ФОТО, ВІДЕО)

Суд визнав жителя Закарпаття винним за ст.115 ч. 1 КК України та засудив до 10 років позбавлення волі. 

військкоматНовини Закарпаттявбив жінкустатеві відносини