На Закарпатті велосипедист кинув гранату на подвір'я депутата облради (ФОТО)

Чоловіка, який виявився раніше судимий за тяжкий злочин, затримали

На Закарпатті велосипедист кинув гранату на подвір'я депутата облради (ФОТО)

В Мукачеві Закарпатської області чоловік кинув гранату на подвірʼя депутата облради. Згодом правоохоронці його затримали. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Закарпатській області.

«В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів сьогодні (28 січня) вночі співробітники кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області у співпраці з СБУ затримали зловмисника, який кількома днями раніше в Мукачеві кинув гранату на подвірʼя депутата обласної ради.», - йдеться у повідомленні.

Фото: ГУНП у Закарпатській області

Встановлено, що підозрюваний рухався до місця злочину та після його вчинення на велосипеді. Було прокладено детальний маршрут руху обʼєкта та в подальшому оперативним шляхом встановлено його особу – 27-річний раніше судимий за тяжкий злочин мукачівець.

В Ужгороді фігурант намагався чинити опір правоохоронцям та втекти, однак був затриманий спецпризначенцями КОРД.

Фото: ГУНП у Закарпатській області

Відповідно до статті 208 КПК України зловмисника помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі Головного управління Нацполіції області, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень – умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху (ч. 2 ст. 194 ККУ) та незаконне носіння та зберігання боєприпасів (ч. 1 ст. 263 ККУ).

Читайте також: раніше мешканець Закарпаття погрожував сусідці гранатою (ФОТО)

Наразі поліція перевіряє затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів у регіоні. Йому загрожує до 10 років увʼязнення.

депутатНовини ЗакарпаттяМукачевокинув гранату