На Житомирщині сім'ї для поховання привезли тіло іншого військового

Відкривши труну, побачили тіло іншого полеглого

На Житомирщині сім'ї для поховання привезли тіло іншого військового

Родині загиблого військового Романа Богодвида привезли для поховання тіло іншого бійця. 

Про це повідомляє «Суспільне». 

«4 вересня моєму синові вручили повістку. 6 вересня його забрали у Чернігів. Там він був два тижні. Потім зателефонував і сказав, що його підрозділ відправляють на позицію, і його не буде на зв’язку декілька днів. В отриманому сповіщенні написано, що її син Роман загинув 28 жовтня 2023 року через влучання російської ракети поблизу Богданівки Бахмутського району. 5 листопада його мали поховати», — розповіла жінка. 

Першим подивився на тіло у труні його брат.

«Коли брат вийшов із хати, то сказав, що загиблий у труні воїн не схожий на Романа. Потім зайшла я і побачила, що це не Роман. Ми були шоковані. Уявляєте, який у нас був стан. У нього щетина була світлою, із сивиною, а у цього чоловіка — чорна. І нігті у мого сина були інші — круглі. Ми труну знову у морг завезли. Там ще раз дивилися на нього, знявши одяг. У мого сина волосся було на грудях. А у цієї дитини, яка лежала у труні, тіло чисте, біле», — говорить дружина загиблого Ольга.

Читайте також: На Львівщині чоловік вигадав шахрайську схему привласнення меду

У ТЦК кажуть, що потрібно писати заяву в поліцію для відкриття кримінальної справи за фактом зникнення людини, а тіло повертається до моргу для зберігання. Далі проведуть експертизу ДНК, яка підтвердить слова сімейства Богодвид.

війнаЖитомирщинапохорон військового