До Львова завезли 585 кг курячого м’яса із сальмонелою

В охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі до України виявили Salmonella.

Як повідомили «Варта1» у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Волинській області, 22 вересня 2021 року поступило повідомлення стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та  Salmonella групи С1  в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: SuperDrob S. А., Karczew; місце зберігання: АМР Logistyka, Plonsk, Poland).

Продукцію надіслано до Львова в кількостi 585 кг.

«Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів області. У разі виявлення цієї продукції, просимо вжити заходи щодо вилучення її з обігу згідно з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», — зазначається у повідомленні.