До Львова завезли 585 кг курячого м’яса із сальмонелою
В охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі до України виявили Salmonella.
Як повідомили «Варта1» у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Волинській області, 22 вересня 2021 року поступило повідомлення стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: SuperDrob S. А., Karczew; місце зберігання: АМР Logistyka, Plonsk, Poland).
Продукцію надіслано до Львова в кількостi 585 кг.
«Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів області. У разі виявлення цієї продукції, просимо вжити заходи щодо вилучення її з обігу згідно з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», — зазначається у повідомленні.