На Львівщині виявили м’ясо курки із сальмонелою

У замороженому курячому філе, що експортувалося з Республіки Польща до країн-членів ЄС, спеціалісти Держпродспоживслужби виявили сальмонелу. Про це повідомляють Держпродспоживслужби одразу декількох західних областей України, пише agronews.ua.

Філе курки переробляли на м’ясо механічного обвалювання, а після цього його надіслали в Україну. М’ясо отримали два підприємства у Львівській області та одне на Волині.

Держпродспоживслужба Прикарпаття, Львівщині та Волині просить операторів ринку вилучити філе з виробництва та обігу, адже встановлено, що воно може спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини.

А також у термін не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність відповідне Головне управління Держпродспоживслужби області.