Перші вихідні з локдауном: заклади громадського харчування втратили 27% обігу
Заклади громадського харчування втратили 27 % обігу за перші вихідні з локдауном. Про це повідомляє Опендатабот.
«У вихідні з локдауном заклади громадського харчування втратили 27 % обігів. Усього за тиждень обіг кафе та ресторанів впав на 10 % у порівнянні з попереднім тижнем», — йдеться у повідомленні.
Зазначається, що від початку карантину у березні обіги ресторанів впали на 81 % у порівнянні з докарантинними показниками. І хоча влітку ресторанному бізнесу вдалося відновитися, з середини жовтня обіги знову падають.
Усього за тиждень обіг кафе та ресторанів впав на 10т% у порівнянні з попереднім тижнем.
Від початку карантину у березні обіги ресторанів впали на 81 % в порівнянні з докарантинними показниками. Влітку ресторанному бізнесу вдалося відновитися. Проте вже з середини жовтня обіги знову падають.
Разом з тим, 13 листопада 2020 року, на території України виявлено рекордну кількість нових, лабораторно підтверджених випадків зараження коронавірусом. Таких нараховується 12 524.