Устриці українського походження: міф чи реальність

Багато хто з нас переконаний, що устриці — це виключно імпортний товар. Настав час зруйнувати такий міф! Це під силу українській компанії “Устриці Скіфії”. Вона має свою ферму з вирощування устриць у національному парку на березі Чорного моря.






Вже зовсім скоро Ви зможете скуштувати вишукані делікатеси від “Устриці Скіфії”. 7 вересня о 12.00 відбудеться відкриття магазину компанії у терміналі “Риба та морепродукти” на оптовому ринку “Шувар”.



У програмі: кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря ресторану «Шопен» Ігора Гериліва, де Ви дізнаєтеся незвичні способи приготування устриць. Сомельє Богдан Павлюх розкаже, з якими винами найкраще смакує цей делікатес. А засновник компанії “Устриці Скіфії” Андрій Пігулевський привідкриє завісу “кухні” з вирощування устриць.


Інформація про захід: Устриці на ШУВАРІ



Усіх бажаючі долучитися до події, можуть слідкувати за оновленнями за посиланнят ТУТ