Нова тактика росіян на Авдіївському напрямку: у ЗСУ розповіли детальніше

Останніми тижнями росіяни застосовують тактичну авіацію більш зосереджено

Нова тактика росіян на Авдіївському напрямку: у ЗСУ розповіли детальніше

Командир підрозділу БпАК у складі 3-ї окремої штурмової бригади Вадим Мазевич заявив, що російські окупанти почали, ймовірно, відпрацьовувати рівень оперативної логістики на Авдіївському напрямку. Про це він сказав у етері телеканалу «Еспресо».

«Росіяни почали бити по місцях логістики, не лише по передньому краю. Є аналіз, який свідчить про те, що вони застосовують тактичну авіацію по планових цілях, коли удари сплановані та концентровані. А також, скоріш за все, в росіян є план стосовно оперативного застосування. Армія рф використовує розвідники, щоб наносити удари в дуже короткий час», - повідомив він.

Крім того, за словами Мазевича, росіяни ймовірно відпрацювали рівень комунікації між авіацією і сухопутними підрозділами.

Читайте також: у США заявили, що в Україні може бути «більше Авдіївок»

«На Авдіївському напрямку напрямку досить важка ситуація. Ворог використовує величезні піхотинські ресурси, частково застосовує бронетехніку. Останнім часом збільшився натиск fpv-дронами, їх стало набагато більше. Багато використання розвідувальної техніки рф, але ЗСУ продовжують працювати», - додав Мазевич.

ЗСУокупантивійна в УкраїніАвдіївкатактика росіян