Нюанси купівлі особняка: на що варто звернути увагу

Нюанси купівлі особняка: на що варто звернути увагу

Купівля приватного будинку – мрія багатьох. Проте коли з’являється реальна можливість придбати нерухомість, чимало покупців починають вагатися, оскільки не знають, як перевірити якість об’єкта і на які нюанси слід звернути увагу.

На що звернути увагу, вибираючи дім?




Якщо плануєте купити особняк Львів для цього підходить бездоганно. Проте, щоб нерухомість з часом не розчарувала, ще на етапі вибору необхідно звернути увагу на ряд особливостей. Зокрема слід оглянути:

Проте варто розуміти, що неспеціалісту може бути доволі важко зауважити огріхи на більшості етапів огляду особняка. Тому до цього процесу краще залучити експерта. 

Завершальний етап – аналіз документації на будинок. У продавця має бути право власності на нерухомість, свідоцтво про держреєстрацію, технічний та кадастровий паспорт на будівлю та земельну ділянку, будинкова книга.

Як можна недорого купити особняк?


Великий особняк з якісним ремонтом та хорошим розташуванням купити дешево можна лише в тому випадку, якщо продавцю необхідно швидко продати нерухомість, щоб отримати гроші чи у випадку його термінового переїзду. Найкращий спосіб для пошуку найвигідніших пропозицій про продаж особняків – через сервіс OLX, де зібрані сотні пропозицій від продавців з усієї України.