Охорону путіна готують протидіяти псі-генераторам та гіпнозу

Є навіть копія наказу Федеральної служби охорони, яка займається безпекою диктатора

Охорону путіна готують протидіяти псі-генераторам та гіпнозу

У Кремлі на повному серйозі розглядають небезпеку використання ворогом цілого переліку засобів, які зійшли зі сторінок низькопробної жовтої преси про НЛО та рептилоїдів, а також сюжетів із серії «очевидне-неймовірне» з 90-х. Про це з посиланням на The Insider пише  «Діфенс Експрес»

Мова йде про забезпечення протидії псі-генераторам, хімічним та біологічним речовинам психологічної дії, особам, які мають здібності до гіпнозу та «психічного зараження особового складу», а також комп'ютерним псі-вірусам тощо.

На такі публікації у росії цілком ймовірно можна  було б не звертати жодної уваги, проте в цьому випадку її оприлюднив опозиційний The Insider, який відноситься до доволі авторитетних видань з журналистскими розслідуваннями.

Більше того, видання надало копію наказу Федеральної служби охорони (ФСО).

Ознайомитися з текстом можна за посиланням.

Сам наказ стосується внутрішньої служби безпеки - оперативного управління ФСО та детально розписує перехід на роботу в умовах військового часу та пов'язаним з цим ризиком впливу на психологічний стан охоронців володимира  путіна.

При цьому на думку ФСО-шників ворог, звісно, буде бити саме по психологічному стану охоронців через ЗМІ, близьке оточення та навіть загальносуспільні думки. Проте поряд з цим у переліку загроз також знаходяться ті самі «псі-генератори» та інша маячня.

Боротися з цим пропонується заняттями з політичної підготовки, доведенням уточнюючих планів, долученням до духовних цінностей та історії ФСО РФ, нарощуванням духовних сил та пропагандою.

Появу ж такого наказу у виданні пов'язують із заступником директора ФСО РФ генералом Алєксандром Комовим, який активно цікавиться усілякими «паранормальними явищами» та утримує численних позаштатних радників - астрологів, магів та екстрасенсів.

А на фоні непідтверджених чуток щодо пристрасті путіна до аналогічних речей та численних історій про «шаманів», можливо дійсно Кремль наповнений усілякими шанувальниками «Аненербе».

Як повідомлялося, у Кремлі почали виправдовуватися за ракетний інцидент у Польщі

Путін кремль РФ охоронаохорона путіна