Окупанти підтримують «інформаційну блокаду» новоприбулих

Російське командування відправляє у Херсонську область новоприбулих бійців, які не знають про обстановку в зоні бойових дій

Окупанти підтримують «інформаційну блокаду» новоприбулих

Російське командування відправляє на передову в Херсонську область новоприбулих бійців, які не знають про обстановку в зоні бойових дій.

Про це у «Telegram» повідомило Головне управління розвідки МО України.

Розвідники кажуть, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської області, на передовій оборони, росіяни тримають бійців, які нещодавно прибули на війну проти України — вони взагалі не володіють інформацією про поточний стан справ на фронті.

Новоприбулі не знають про обстріли Антоновського мосту і Каховської ГЕС, так як у них забрали телефони, командування не озвучує інформацію про обстріл.

Солдати, сержанти і молодші офіцери впродовж останніх трьох тижнів не були проінформовані про знищення складів і місць дислокації окупантів, а російське командування робить все можливе для того, щоб інформаційна ізоляція особового складу тривала якомога довше і бійці вважають, що «все йде за планом».

Також у ГУР МОУ повідомили, що примусово мобілізованих жителів тимчасово окупованих районів Донецької області масово переводять на контракт без згоди — про «передачу» дізнаються постфактум. Також вони не отримують інформацію про розмір майбутньої зарплати і умовах обслуговування.

Нагадаємо, окупанти проводять примусову мобілізацію на окупованій частині Харківщини.

війнаУкраїнаактуальні новиниросійське командуванняОкупанти підтримують «інформаційну блокаду» новоприбулі російські солдати