Окупанти вдарили з РСЗВ по Станіславу та Широкій Балці: загинула родина з немовлям (ФОТО)

Черговий злочин

Окупанти вдарили з РСЗВ по Станіславу та Широкій Балці: загинула родина з немовлям (ФОТО)

Сьогодні росіяни вдарили по селу Станіслав, що на Херсонщині з РСЗВ. Унаслідок цього загинули дві людини, також є поранений. Було зруйновано й пошкоджено 5 приватних житлових будинків. Про це повідомив керівник офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

«Внаслідок обстрілу Широкої Балки загинуло троє дорослих людей - двоє чоловіків та жінка, а також дитина до 2-х років. Ще одна дитина - хлопчик 12-ти років, був доставлений до лікарні», - йдеться у дописі.

Згодом в МВС уточнили точну кількість жертв. росія вбила сьогодні шестеро людей на Херсонщині.

Фото: Telegram-канал Андрія Єрмака

«У Широкій Балці внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув місцевий мешканець і сім’я - чоловік, дружина та їхня донечка, якій лише 23 дні від народження. 12-річного сина госпіталізували у тяжкому стані. Стан дитини критичний», - розповів Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Також він додав, що в Станіславові зафіксовано 12 прильотів.

Загинуло двоє чоловіків.

«Ще одна жінка травмована. Отримує медичну допомогу», - повідомив Клименко.

В Офісі генерального прокурора додали, що за процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством  (ч. 1, 2  ст. 438 КК України).

війнаобстріли злочини рф порушення законів війни РСЗВ