Оприлюднили результати перевірки якості води у львівських басейнах

Оприлюднили результати перевірки якості води у львівських басейнах

У Львові провели дослідження за 11 показниками у великих басейнах міста. Про це «Варта1» повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.



За інформацією керуючої справами виконкому Наталії Алєксєєвої проведено перевірку якості води у великих басейнах Львова.

Дослідження здійснювали за 11 показниками. Суттєвих відхилень від норм виявлено не було, а відтак вода загалом є безпечною для відвідувачів басейнів.

За словами Наталії Алєксєєвої, зафіксовано певне перевищення вмісту хлоридів. Вона припустила, що басейни таким чином страхуються, щоб не мати зауважень з приводу бактерій. Однак це незначні перевищення — в 1,2 разу, вони не є шкідливими, вода в басейнах є цілком придатною для купання людей і безпечна для здоров’я.

Раніше якість води перевірили у трьох великих басейнах Львова: навчально-спортивній базі літніх видів спорту (СКА), Палаці спорту «Динамо» і водному комплексі «Аквапарк».

Тоді за результатами аналізів показали незначні перевищення хлоридів в 1,1 разу у двох басейнах: СКА та в Аквапарку. Але такі показники є дуже малими й вони межують з нормами.