Освітяни Львівщини запускають серію благодійних аукціонів для допомоги ЗСУ

Долучайтеся!

Освітяни Львівщини запускають серію благодійних аукціонів для допомоги ЗСУ

У департаменті освіти і науки Львівської ОДА запустили благодійні аукціони на потреби ЗСУ.

До освітян звернулися розвідники з 8-го полку Сил Спеціальних Операцій ЗСУ, які потребують дрон з тепловізійним датчиком для того, щоб «добре відпрацьовувати вночі та косити ворога». 

Орієнтовна сума збору становить 250 тисяч гривень.

«Ми розпочинаємо благодійний аукціон виробів та послуг від закладів освіти Львівщини. Кожен, хто бажає, може придбати лоти в тематичній групі в соціальних мережах. Впевнений, що такі речі стануть у пригоді кожному в домі, а водночас ми допоможемо нашому війську. Ви побачите, які чудові й оригінальні речі вміють виготовляти наші заклади освіти. Вам просто потрібно їх придбати та насолоджуватися. Всі кошти, які вторгують в процесі аукціону будуть скеровані для збройних сил. Зокрема, на дрон з тепловізором для 8 полку ССО», — зазначив начальник відділу інновацій, дистанційного навчання, координації діяльності закладів вищої освіти і науки, професійної освіти ДОН ЛОВА Іван Пикус.⠀

Серед лотів можна знайти в’язані іграшки, картини, меблі, одяг, торти та багато іншого. Переглянути лоти, зробити ставку та допомогти бійцям можна у спільноті «Facebook» Освіта Львівщини для Перемоги.

Фото декількох учнівських лотів зі спільоти:

Львівновини ЛьвовавійнаРФРосіяволонтериблагодійністьЛьвівські волонтери