П'яна матір заснула разом із маленькою дитиною у львівському парку: жінці винесено вирок

Жінка була не у змозі реагувати на запитання перехожих

П'яна матір заснула разом із маленькою дитиною у львівському парку: жінці винесено вирок

У Львові судили жінку, яка, будучи п'яною, заснула у парку Горіховий гай разом із своєю малолітньою дитиною. Франківський районний суд Львова визнав її  винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків та оштрафував на 850 грн., пише Zaxid.net.

Вранці 1 жовтня нетвереза жінка гуляла з 3-річним сином у парку Горіховий гай. Згодом вона заснула на лавці. Перехожі викликали на місце поліцію, бо жінка не реагувала на запитання та не могла чітко відповідати, поруч із нею в цей час була маленька дитина.

Горе-матір надала письмові пояснення, у яких підтвердила, що вийшла на вулицю нетверезою разом з дитиною, лягла на лавку та заснула, коли прокинулась, то біля неї були поліцейські. Жінку та дитину з вулиці забрав чоловік, якому зателефонували поліцейські.

Щодо львів’янки поліцейські склали протокол про неналежне виконання батьківських обов’язків, також її притягували до відповідальності за появу у громадському місці у нетверезому стані.

Читайте також: суд покарав матір, чий малолітній син курив електронну сигарету у львівській школі

Справу дослідив усі матеріали справи та визнав жінку винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків, призначивши їй 850 грн штрафу. Вона також має сплатити 537 грн судового збору. На постанову ще може бути подана апеляція.

паркновини Львовавирок судуненалежне виконання батьківських обов'язківп'яна матірзаснула у парку