Патрульні затримали нетверезого водія, який від великої кількості випитого спиртного не міг говорити та стояти на ногах (ВІДЕО)

Патрульні затримали нетверезого водія, який від великої кількості випитого спиртного не міг говорити та стояти на ногах (ВІДЕО)

Водії дякували патрульним, коли ті зупинили нетверезого водія, який маневрував усією дорогою.

Вчора близько 23 години командирський екіпаж на трасі Львів – Краковець побачив автомобіль Fiat Ducato, який маневрував дорогою і виїхав до них на зустрічну смугу. За згаданим транспортним засобом рухалися кілька автомобілів і не наважувалися здійснити обгін. Поліцейські розвернулися і наздогнали порушника. Чоловік був в настільки в сильному стані алкогольного сп‘яніння, що ні говорити не міг, ні стояти на ногах, пише партульна поліція Львова.

Водії, як легкових автомобілів так і вантажівок, які проїжджали повз поліцію, дякували адже нетверезий чоловік своїми діями і справді загрожував іншим учасникам руху. І як з‘ясувалося згодом, на пошуки цього водія їхав інший екіпаж, який отримав кілька викликів від учасників дорожнього руху, що слідували за порушником.

52-річний водій пройшов перевірку на пристрої драгер. Результат алкостестера показав результат 1,75 проміле. На нього оформили протокол за керування у нетверезому стані. На місце приїхав тверезий колега і забрав транспортний засіб. 

Відео патрульна поліція Львова