Під час засідання сесії міської ради затвердили Стратегію розвитку культури Львова до 2025 року

Під час засідання сесії міської ради затвердили Стратегію розвитку культури Львова до 2025 року

Сьогодні на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради прийняли рішення про затвердження Стратегії розвитку культури м. Львова до 2025 року, інформує прес-служба ЛМР.






Стратегія містить план дій щодо покращення культурного середовища міста. Відповідальні за втілення Стратегії – громадські організації та ініціативи, влада, бізнес, митці, заклади культури та освітні заклади.

«Культура у м. Львові - це солідарна, відповідальна та креативна спільнота, у якій є місце для кожного. Ми бачимо м. Львів як місто культурних традицій, що живлять творчу свободу, місто актуальної спадщини, яку спільнота переосмислює, розвиває та передає наступним поколінням. Львів - це приязні середовища для життя, творчості та культурних інновацій», - описують візію культури у Львові творці Стратегії.

Місія культури у Львові, за затвердженою Стратегією - перетворити місто у дієве культурне середовище, через  розвиток відкритої, відповідальної спільноти, що творить нові ідеї через активні культурні практики, зберігає і переосмислює спадщину.

Стратегічні цілі, що ставить Стратегія:

Стратегію розвитку культури м. Львова до 2025 року можна переглянути за посиланням.