Півторарічний хлопчик, який отримав жахливі опіки потребує допомоги небайдужих (відео)

Півторарічний хлопчик, який отримав жахливі опіки потребує допомоги небайдужих (відео)

Стан хлопчика, який ледь не згорів живцем на Рівненщині, залишається вкрай тяжким. Госпіталізували малюка до лікарні з опіками 40% шкіри. 


Мати дитини Світлана Кур'ят розповіла кореспондентам Телевізійної служби новин (ТСН), що залишила хлопчика в спальні, а як він опинився на кухні та притулився до котла – не збагне.


«Викупала, нагодувала, сів дивитися мультики. Сама пішла прибирати ванну. Чую – він плаче», - каже вона. Дитину побачила вже в полум'ї. «Я зривала кофтинку. Я його поклала на підлогу і руками почала тушити. А потім в такому шоці схопила рушник і просто накривала його. Просто бачила, як горіло лице моєї дитини в мене на очах», - зізнається жінка. 


Хлопчику провели першу операцію, медики називають стан малюка важким.


«Мертві тканини ми позабирали, щоб не всмоктувалися в кров продукти розпаду. Наступний етап буде проводитися в середу», - пояснив завідувач опіковим відділення Рівненської обласної лікарні Олег Кирик.


Попереду довте та дороговартісне лікування. На хлопчика чекає ще не одна операція з обробки опіків і пересадки шкіри. Лікування, за прогнозами медиків, триватиме 3-4 місяці. Мама Владика перебуває у декреті, тато через безробіття поїхав працювати до Польщі. Лише за добу на медикаменти батьки витрачають понад 2 тисячі гривень.


«Сім' цілком благополучна. Вони дуже чекали цього синочка, просили Бога багато часу», - каже тітка Вікторія Кур'ят.  


Мама хлопчика просить усіх небайдужих про допомогу. «Він в мене один. Просто хочу, щоб він жив, а далі неважливо. Світ не без добрих людей, нам уже допомагають добрі люди. Я вірю, що все буде добре. Просто, щоб молилися всі, щоб він жив», - плаче вона.  


РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:


Картка ПриватБанк 5168 7555 3131 2557.


Отримувач:  Вікторія Валентинівна Кур'ят – тітка хлопчика. 


Відео ТСН


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8Dz2OsboVPM[/embed]