Поліція затримала виконавців підпалу автомобіля «Рендж Ровер» у Мурованому (ФОТО)

Ними виявилися львів’янин та чоловік з Донецької області

Поліція затримала виконавців підпалу автомобіля «Рендж Ровер» у Мурованому (ФОТО)

На Львівщині поліцейські викрили зловмисників, підозрюваних у замаху на підпал «Рендж Ровера».

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, повідомлення про спробу підпалу автомобіля «Рендж Ровер», яка відбулась на території одного з домогосподарств у селі Муроване Львівського району, надійшло близько опівночі 11 березня.

За словами заявниці, невідомий зловмисник кинув пляшку з займистою речовиною в автомобіль, який належить її доньці та втік. Суміш зайнялась, проте в саме авто зловмисник не влучив, тому транспортний засіб отримав мінімальні пошкодження, а вогонь мешканці загасили.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, розміщених в рамках програми «Безпечна Львівщина» та встановили, що до вчинення злочину причетні 49-річний львів’янин та мешканець Донецької області, який тимчасово проживає на Львівщині, віком 43 роки. Обидва раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 ст.194 (Замах на умисне знищення або пошкодження майна) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Читайте також: на Львівщині 19-річний хлопець з подружкою жорстоко катували пенсіонера, щоб заволодіти його грошима.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваним запобіжні заходи.

підпалНовини ЛьвівМурованеновини Донецькlviv