Поліція затримала втікачів із закарпатського ІТТ (ФОТО, ВІДЕО)

Проводиться службова перевірка щодо дій правоохоронців, які несли службу під час втечі злочинців

Поліція затримала втікачів із закарпатського ІТТ (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейську спецоперацію на Закарпатті завершено успішно,  зловмисників, які втекли з-під варти, затримали, повідомляє Нацполіція Закарпатської області.

Сьогодні, 16 лютого, близько 00:30 год ночі, двоє зловмисників здійснили втечу з ізолятора тимчасового тримання. Один з фігурантів підозрюється у збуті наркотиків, інший — причетний до розбійного нападу.

Відомо, що зловмисники нанесли тілесні ушкодження черговому та конвоїру,  після чого втекли у невідомому напрямку. Один із правоохоронців, наразі, госпіталізований до лікарні.

За тривогою було піднято весь особовий склад поліції, на пошуки втікачів орієнтували всі поліцейські наряди в регіоні.

У результаті успішно проведеної спецоперації оперативники карного розшуку поліції Закарпаття затримали зловмисників. Наразі, з ними проводять першочергові слідчі дії.

Подію кваліфікували за ч. 2 ст. 393 Кримінального кодексу України, тобто — втеча з-під варти, вчинена за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням насильства чи погрозою його застосування.

Окрім цього, в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області проводиться службова перевірка щодо дій правоохоронців, які несли службу тієї ночі. Всі зібрані матеріали передадуть у Державне бюро розслідувань для надання правової оцінки.

поліціяНовини ЗакарпаттяІТТвтеча