Поліцейські розповіли, як вдалося розшукати викрадену у Львові дев’ятимісячну дитину (ФОТО)

Поліцейські розповіли, як вдалося розшукати викрадену у Львові дев’ятимісячну дитину (ФОТО)

Вчора, 23 жовтня, у поліцію надійшло повідомлення від 34-річної мешканки Львова про зникнення її дев’ятимісячної доньки. Про це повідомляла "Варта1".

Зараз дитина знайдена, перебуває у медиків, її обстежують. Подробиці розшуку повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, дитина була викрадена, а до скоєння злочину може бути причетний колишній співмешканець матері дівчинки — 31-річний мешканець Тернопільської області.

«До розшуку дитини були задіяні оперативники кримінальної поліції, співробітники ювенальної превенції та інших підрозділів поліції Львівщини, а також правоохоронці Хмельницької та Тернопільської областей. Був проведений комплекс заходів — поліцейські виявляли коло спілкування зловмисника, вивчали записи камер відеоспостереження, проводили опитування усіх, хто міг допомогти у розшуках дитини», — розповіли у поліції.



Сьогодні, 25 жовтня, зранку, поліцейський офіцер Смотрицької громади Дмитро Ільїн встановив місце перебування розшукуваних дитини та чоловіка, причетного до її викрадення — у селі Смотрич, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області. На місце подіїї негайно прибули поліцейські Львівщини та інші, задіяні до розшуку. Зловмисник затриманий, дівчинка неушкоджена, зараз її обстежують медики, вирішується питання про поміщення дитини у спеціалізований медичний заклад.

Також невдовзі суд обере запобіжний захід чоловіку, причетному до викрадення дитини, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.