Поліція затримала «кримінального авторитета» та його спільника за вимагання (ФОТО)

Поліція затримала «кримінального авторитета» та його спільника за вимагання (ФОТО)

На Закарпатті поліція затримала «кримінального авторитета» та його спільника за вимагання 120 тисяч доларів США. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Закарпатської області

Так, 20 жовтня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями за силової підтримки КОРД затримали двох осіб одразу після отримання частини коштів від визначеної ними суми — 10 000 доларів США.

Серед затриманих — місцевий «кримінальний авторитет» та його племінник. З потерпілого вони вимагали 120 тисяч доларів США, які він начебто заборгував. Увесь процес вимагання супроводжувався погрозами фізичної розправи над потерпілим та членами його родини, також у разі не виконання їх вимог, обіцяли знищити його майно.

Ввечері, 21 жовтня, мешканцям Тячівщини повідомили про підозру у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою осіб, поєднаному з погрозами насильства над потерпілим та його близькими родичами.


Підозрюваним загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Наразі, слідчі готують клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу.