«Потрібно ще душити в утробі»: загарбник прагне вбивати українських немовлят (АУДІО)

Зазначив, що так робить і буде робити

«Потрібно ще душити в утробі»: загарбник прагне вбивати українських немовлят (АУДІО)

Росіянин обізвав українців непотребом і зажадав швидкої смерті українській нації. Зокрема, заявив, що українських дітей «потрібно ще душити в утробі» матері.

Телефонну розмову загарбника із своєю дівчиною перехопила українська розвідка.

 «Ця розмова в черговий раз підтверджує, що це не просто війна з відповідними військовим цілями, а цілеспрямований геноцид української нації», - зазначають в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

«Кисуль, це всього лише хохли, кисуль, це всього лише непотріб, це всього лиш пил, блін. Забудь ти про цю націю, не буде її ніколи в житті. Залишилось лише трішки. Її зітруть з землі і все, не буде цієї хохляцької ненависті. Вони самі винуваті в тому, що натворили. Тому нехай вже вмирають швиденько», - сказав окупант.

Росіянин також додав, що йому байдуже на українських дітей. Своє жорстоке відношення окупант пояснює пропагандистською нісенітницею про те, що українських дітей нібито навчають у таборах ненавидіти росіян.

«Пох**й на них також. Я їб**в їх в рот їхніх дітей. Всіх дітей уй**бків. Розумієш, виродків навчають в таборах ненавидіти росіян, от і все. Хохляцька дитина, бл**ть, треба задушити нах**й, ще в утробі нах**й…Тому я буду так і робити і роблю», - підсумував росіянин.

Нагадаємо, що путін наказав припинити вогонь по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

розвідкавійна в УкраїніГУР перехоплені розмови окупантіввбивство дітейаудіоперехоплення