Повідомлено про підозру підряднику за розкрадання коштів під час реконструкції львівської школи

Повідомлено про підозру підряднику за розкрадання коштів під час реконструкції львівської школи

Підряднику повідомлено про підозру за розкрадання коштів під час реконструкції школи. Про це повідомили 13 січня у пресслужбі прокуратури Львівської області.

«За процесуального керівництва прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру директору підприємства за фактом службового підроблення та привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем», — йдеться у повідомленні.

Йому інкремінуються статті ч. 2 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України.

«За даними слідства, посадовець вніс неправдиві відомості про об’єми фактично виконаних робіт щодо реконструкції освітнього закладу в акти приймання виконаних будівельних робіт, які згідно проведених експертиз не відповідають дійсності, тим самим завдавши збитки державі на понад 2,8 млн грн», — додали в прокуратурі.

Окрім того, повідомлено про підозру у службовій недбалості людині, яка здійснювала технічний нагляд за вказаним об’єктом — ч. 2 ст. 367 Кримінального Кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого відділу поліції № 2 Львівського РУП № 2. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.