Працівники британського складу, звідки відправляють ракети в Україну, влаштують страйк

Це перший випадок в історії складу боєприпасів, коли працівники вийшли на страйк з моменту його будівництва під час Другої світової війни в 1943 році

Працівники британського складу, звідки відправляють ракети в Україну, влаштують страйк

Робітники складу постачання Міністерства оборони (МО) у Північному Ейрширі проголосували за ескалацію свого страйку через суперечку щодо оплати праці. Про це передає ВВС.

 Понад 50 членів профспілки GMB Scotland страйкуватимуть два тижні від 21 серпня після того, як чотири дні цілеспрямованих страйків не призвели до вирішення проблеми.

Зазначається, що комплекс з виробництва, модифікації і зберігання боєприпасів у Бейті відвантажує ракети до України, а також здійснює постачання для збройних сил Британії.

Речник британського Міністерства оборони сказав: «Ці страйки не вплинуть на нашу здатність забезпечити обороноздатність України».

Це перший випадок в історії складу боєприпасів, коли працівники вийшли на страйк з моменту його будівництва під час Другої світової війни в 1943 році.

Раніше у виданні Mirror писали, що з цього складу зброї постачають ключові ракети Storm Shadow і Brimstone для українських військ

Британіяракетивійна в Україніпрацівникистрайкпідвищення зарплатиStorm Shadow Brimstone