путін заявив, за якої умови війна закінчиться

Що йому потрібно

путін заявив, за якої умови війна закінчиться

Диктатор рф володимир путін заявив, що війна проти України закінчиться тоді, коли він досягне всіх своїх цілей − денацифікації, демілітаризації та нейтрального статусу України. Про це з посиланням на на пресконференцію путіна 14 грудня пише УП

«Мир буде тоді, коли ми досягнемо своїх цілей. Вони не змінюються. Я нагадаю, про що ми тоді говорили: про денацифікацію в Україні, про демілітаризацію, про її нейтральний статус», - каже диктатор рф.

Говорячи про денацифікацію, путін заявив, що нібито під час перемовин у Стамбулі «офіційні особи в Києві... загалом не погоджувалися, що потрібна якась денацифікація» і говорили, що «жодної фашизації та зростання ось таких настроїв немає», але зараз ця ідеологія нібито процвітає.

«Ну як ні? Коли національний герой, відомий не просто націоналіст, а нацист Бандера, зведений у ранг національного героя. Як ні? А коли керівник сьогоднішньої адміністрації київської на очах у всього світу стоячи аплодує колишньому солдату СС, який безпосередньо брав участь у голокості. Це що − не прояв нацизму чи що? Тому питання денацифікації − актуальне».

Щодо демілітаризації,путін заявив, що Україна вже нібито майже не виробляє зброї і скоро нібито залишиться без допомоги Заходу.

"Тепер що стосується демілітаризації − ну, не хочуть домовлятися, ну, що ж − ми тоді змушені вживати інших, зокрема військових, заходів.

Ну сьогодні Україна майже нічого ж не виробляє. Ну, намагаються щось там ще зберегти, але все привозять − вибачте за моветон − на халяву все привозять. Але ця халява може колись і закінчиться. І, судячи з усього, і закінчується помаленьку".

Він не став наводити «всі цифри», але зазначив, що демілітаризація триває, мовляв, рф вже знищила 700 із тих 400 танків, які Захід надав Україні.   

Пряма мова путіна: "Знищення відбувається. Я зараз не буду згадувати ці цифри щодо літаків, систем ППО. Ось дали їм скільки там − 400 танків, там 420-430 − вони все дали, що обіцяли, навіть більше, але ми знищили, тільки починаючи з так званого контрнаступу 747 танків. Це дані на вчорашній вечір. Хммм, значить, 2 300 бронемашин різного класу (ймовірно, путін мав на увазі, що знищені − ред.) − це і є демілітаризація".

Читайте також: Кучма вважає, що путін воюватиме до кінця

«Або ми домовимося про демілітаризацію, узгодимо певні параметри (а, до речі, під час перемовин у Стамбулі ми їх узгодили, просто потім це викинули − в грубку ці домовленості, які тоді узгодили), або є й інші можливості. Або домовитися, або вирішити силовим шляхом − ми ось до цього і будемо прагнути», − підсумував російський диктатор.



геополітикаПутін війна агресія РФагресія рф проти України закінчення війни російський диктатор