Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» склав обов'язки

Об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку очолював з 2 лютого 2024 року.

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» склав обов'язки

Призваний до лав Збройних сил України за мобілізацією засновник та головний редактор видання «Новинарня» Дмитро Лиховій склав обов'язки речника оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія». Про це він написав у своєму Facebook, пише detector.media

«З учорашнього дня я вже не начальник відділу зв'язків з громадськістю і не речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія», де обстановка так само важка, але контрольована — завдяки зусиллям кожного солдата й офіцера, який тягне цю пекельну фронтову лямку», — йдеться в повідомленні.

Дмитро Лиховій  очолював Об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку з 2 лютого 2024 року.

У коментарі «Детектору медіа» Дмитро Лиховій розповів, що це пов'язано з плановою ротацією, наразі він продовжує свою роботу як офіцер Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ. Засновник та головний редактор «Новинарні» Дмитро Лиховій став речником Генштабу ЗСУ у грудні 2023 року.

До лав ЗСУ він долучився в листопаді 2023-го. На час служби у війську передав свої обов’язки у виданні Лесі Шовкун.

Читайте також: речника Повітряних сил Юрія Ігната звільнили з посади

Для довідки: Дмитро Лиховій ставав до лав українського війська ще у першій хвилі мобілізації 2014–2015 років. Протягом року служив у 1-й танковій бригаді ЗСУ, був заступником командира зенітної ракетно-артилерійської батареї. Після того заснував «Новинарню» під гаслом «Новини України, що воює».

ЗСУДмитро Лиховій речник Таврія