Росіяни готуються до «подарунків» Україні до Дня Незалежності

Будьте обережні!

Росіяни готуються до «подарунків» Україні до Дня Незалежності

Російські окупанти готують «подарунок» Україні до Дня Незалежності. Про це повідомив Олександр Коваленко, військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив”.

Для окупантів 24 серпня це подвійний біль. Перше — це сама незалежність України, а друге — це 6 місяців героїчної боротьби українського народу проти ворога, що перевищує кількісно і технічно.

Окупанти можуть на 24 серпня організувати масштабний обстріл території України ракетним озброєнням. І ті переміщення, які відзначаються територією росії, вказують саме на це.

На початок серпня на аеродромі 929-го Державного льотно-випробувального центру Міністерства оборони імені В. П. Чкалова, який знаходиться на авіабазі, саме Ахтубінськ в ПВО було сконцентровано не менше 30 ракет Х-47 «Кинжал».

На аеродромі Бельбек (ВІТ Крим) було перекинуто 4 винищувачі МіГ-31 з аеродрому Кущівського Краснодарського краю. Саме МіГ-31 на сьогоднішній день є носіями гіперзвукових Х-47М «Кинжал».

Цього тижня з Улан-Уде було зафіксовано вихід ешелонів із боєприпасами у складі 28 вагонів, з ракетами для ЗРК С-300 у кількості 32 ЗУР. До кордону з Україною ешелон прибуде до 23 серпня.

До 24 серпня окупанти можуть задіяти комбіновані засоби ураження, щоб, як і властиво терористам, затьмарити День Незалежності України.

Нагадаємо, росіяни змусили українських військових співати пісню гурту «Любе».

війнаРФРосіяобстрілиракетні удариобстріли областейракетні удари по містахДень Незалежності