Російська спецслужба знайшла ще один «український слід» у вбивстві дочки ідеолога «руского міра» Дугіна (ВІДЕО)

Чергові казки

Російська спецслужба знайшла ще один «український слід» у вбивстві дочки ідеолога «руского міра» Дугіна (ВІДЕО)

Федеральна служба безпеки росії знайшла ще один «український слід» у вбивстві Дар’ї Дугіної — дочки головного ідеолога «руского міра» Олександра Дугіна. Про це повідомили rg.ru у Центрі громадських зв’язків спецслужби, пише «Baza».

До злочину начебто причетний ще один українець — Богдан Циганенко, 1978 року народження. У ФСБ стверджують, що Циганенко, разом зі своєю співвітчизницею Наталією Вовк, готував вбивство Дугіної в Москві.

За відомостями російської спецслужби, українець приїхав до РФ 30 липня транзитом через Естонію, а виїхав з країни за день до скоєння злочину.

«...Саме Циганенко забезпечив Вовк підробленими автомобільними номерами і документами на ім’я реальної громадянки Казахстану Юлії Зайко. Крім того, він допоміг Вовк зібрати саморобний вибуховий пристрій в гаражі, який вони орендували на південному заході Москви», — стверджує спецслужба РФ.

Нагадаємо, раніше було оприлюднено подробиці та офіційну причину смерті дочки ідеолога «руского міра» Дугіна.

Сама смерть Дугіної викликає більше питань ніж відповідей. У мережі опублікували дивне фото з прощання з Дугіною, де не зважаючи на пожежу і вибух в авто — її ховають у відкритій труні.

український слідновини рф дугіна вбивство дочки дугіна