Російські військові зґвалтували дитину (ВІДЕО)

Шокуючі злочини нелюдів

Російські військові зґвалтували дитину (ВІДЕО)

Російські військові зґвалтували 12-річну дівчинку. Про це стало відомо з перехоплених розмов окупантів, опублікованих 13 листопада Службою безпеки України.

«Поки одні окупанти тікають з Херсону, інші росіяни на тимчасово окупованій Луганщині показують своє «геройство» через нові воєнні злочини. Цього разу нелюди зґвалтували 12-річну дівчинку. А на окупованій Донеччині жертвою росіян стала жінка», — повідомили у СБУ.

У розпорядження СБУ потрапили два перехоплення, на яких рашисти розповідають про свої злочини.

«Коротше, ось ці військовослужбовці зґвалтували 12-річне дівчисько, 10 осіб, їх знайти не можуть. І тому не випускають у місто нікого», — розповідає дівчині окупант, якого нещодавно мобілізували в РФ і чий підрозділ базується в Кремінній, на Луганщині.

Ще один «мобік» з-під Бахмута теж скаржиться на обмеження в пересуванні з цієї ж причини: «Ну коротше, тепер ні в місто, нікуди не виїдемо ... там дезертири, коротше, бабу зґвалтували. Або, кажуть, дезертири мобілізовані, чи добровольці».

Додамо, що слідчі Служби уже відкрили майже 16 тис. кримінальних проваджень за 438 статтею Кримінального кодексу України — порушення законів та звичаїв війни.

Як повідомлялося раніше, на Донеччині кадирівці згвалтували мобілізованих із «ДНР».

СБУ згвалтування злочини рф порушення законів війни сексуальні насильства