Російський диктатор оголосив про анексію декількох областей України

Заявив, що люди в окупованих областях «зробили однозначний вибір»

Російський диктатор оголосив про анексію декількох областей України

Володимир путін цинічно заявив про готовність приєднати тимчасово окуповані території в чотирьох областях України (Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій) до росії і запропонував Києву переговори. 

Заяви прозвучали під час його виступу перед Федеральними зборами. 

«Упевнений, що Федеральні збори підтримають конституційні закони про прийняття та створення в росії чотирьох нових регіонів, суб’єктів російської федерації, тому що це воля мільйонів людей», — цинічно заявив путін. 

Далі російський диктатор розмірковував про Новоросію, Катерину II, Другу світову війну і так звану «російську весну». Він також оголосив хвилину мовчання в пам’ять про загиблих на Донбасі. 

Він також запевняв, мовляв, люди в «ДНР», «ЛНР», Запорізькій та Херсонській областях «зробили однозначний вибір». Звертаючись до Києва і західних країн путін самовпевнено додав, що мешканці цих територій України «стають російськими громадянами назавжди». 

Продовжуючи, він закликав Україну припинити захищати свої території і почати переговори. 

Нагадаємо, очікується, що під час засідання ФС РФ відбудеться церемонія підписання «договорів про прийняття до складу РФ» з ватажками «ДНР» і «ЛНР», а також гауляйтерами Херсонської та Запорізької областей. 

Нагадаємо, путін закликав київський режим «негайно припинити вогонь» та «сісти за стіл переговорів».

Путінвійна в Україніокуповані територіїанексіяросійський диктатор