«Рух» зіграв в нічию з «Олександрією» у Львові (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«Рух» зіграв в нічию з «Олександрією» у Львові (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора, 31 жовтня, у рамках 13-го туру УПЛ відбувся матч між командами ФК «Рух» та ФК «Олександрія». Поєдинок завершився без голів з нічийним рахунком 0–0! Перший тайм розпочався з активних дій суперника! На початку гри гості поля отримали 3 головних моменти у бік воротаря Руху.

За декілька хвилин гравці «Руху» змогли відвести гру від власних воріт та провести декілька атак. Та наприкінці тайму гравці «Олександрії» мали хороший шанс на взяття воріт Юрія Паньківа, проте воротар відреагував професійно! Коли перший тайм завершився, гравці команд пішли у підтрибунне приміщення, а організатори футбольного клубу «Рух» організували конкурс у якому учасники отримали цінні призи від команди та мали шанс вийти на поле стадіону «Арена Львів».

Другий тайм розпочався з активної боротьби в центрі поля.

Запекла боротьба, падіння гравців збивали темп гри, тому моментів у другому таймі було значно менше аніж у першому!

Та на завершення матчу команди змогли обмінятися досить небезпечними моментами, зокрема футболісти «Руху» отримали шанс реалізувати штрафний, однак фортуна підвела.

Футболіст Олександрії наприкінці другого тайму практично зміг вийти сам на сам з воротарем та теж не реалізував свій шанс. Отож матч завершися з нічийним рахунком «0–0».

Наступний матч «Рух» проведе на виїзді з «Чорноморцем», а «Олександрія» вдома з «Металіст 1925».

Фото, матеріал: Юрій Танчин