Школи Львова відправили на канікули, а місто перекрили блокпости: ситуація у місті сьогодні

Бажаючі патрулювати можуть звернутися в РДА

Школи Львова відправили на канікули, а місто перекрили блокпости: ситуація у місті сьогодні

Згідно з рекомендаціями Міністерства освіти та науки України, у зв’язку із введенням воєнного стану, заклади дошкільної освіти тимчасово припиняють освітній процес, а в закладах середньої і професійної (професійно-технічної) освіти з понеділка оголошено двотижневі канікули. Про це повідомили в ЛМР.

Понад 3 тисячі містян активно допомагають правоохоронцям та цілодобово проводять патрулювання спільно з поліцією і силами територіальної оборони. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у «Facebook».

«Зараз на блокпостах великі черги на в’їзд у місто. Працюємо над тим, аби підсилити наші пости та допомогти поліцейським з перевіркою авто, щоб пришвидшити проїзд.

Усі служби Львова надалі працюють у звичному режимі. Через опади вночі на вулицях міста працювала снігоприбиральна техніка. Громадський транспорт теж продовжує роботу: 98 трамваїв та тролейбусів, 129 автобусів курсують містом. Перебоїв з постачанням води, світла та газу немає. Дякуємо всім львів’янам за неймовірну допомогу у боротьбі з окупантами! Разом ми переможемо! Продовжуємо зберігати спокій та вірити у наші Збройні сили», — зазначив міський голова.

Додамо, що охочі патрулювати Львів можуть звернутись у найближчу районну адміністрацію міста.

Львів новини Львоваблокпости Львов у війнустан у містішколи Львова