Шопінг без обмежень: робіть покупки на Amazon

Шопінг без обмежень: робіть покупки на Amazon

Amazon – це один із найбільших онлайн-магазинів світу, який було засновано ще в 1994 році. Спочатку компанія спеціалізувалася на продажі книжок, проте дуже швидко в асортименті з’явилось безліч товарів із різних категорій: електроніка, одяг, побутова техніка, косметика, спортивне знаряддя та багато іншого. Характерною рисою інтернет-магазину є те, що тут можна знайти товари з усього світу. Проте, коли ви почнете робити покупки, можете розчаруватися. Не всі продавці надають послуги з міжнародної доставки. Отже, для тих, хто живе в Україні, можливості дещо обмежені.

Як можна обійти наявні обмеження та замовити будь-який товар з Amazon

У заголовку цієї статті дійсно немає помилки. Доставка з Amazon будь-якого обраного покупцями товару є можливою. Проте здійснюватиметься вона не напряму, а за допомогою спеціалізованої компанії, що надає подібні послуги. Так, з допомогою EasyXpress покупки здійснять за вас – лише необхідно обрати бажаний продукт і його специфікацію та сповістити про це менеджерів організації. Працівники компанії замовлять потрібний товар та як адресу доставки вкажіть місцеву. 

У такий спосіб фактично Amazon надішле замовлення клієнту з США, що дозволено правилами інтернет-магазину. Після цього покупки будуть відправлені до України. Для пересилки можна обрати морський транспорт, щоб заощадити кошти, або авіаційний, якщо пріоритетним є швидке отримання посилки. Фактично для українського покупця з точки зору зручності замовлення на Amazon не відрізнятиметься від онлайн-шопінгу в будь-якому місцевому інтернет-магазині. Отже, можна так само зручно отримати кур’єрську доставку за своєю адресою. До того ж вільно володіти англійською зовсім не обов’язково, адже замовлення складатимуть працівники транспортної компанії.

Які переваги замовлення на Amazon

Не впевнені в тому, чи варто робити покупки за кордоном? Насправді Amazon недарма обирають мільйони людей з усього світу. Інтернет-магазин має декілька надзвичайно важливих переваг:

Унікальність інтернет-магазину «Амазон» полягає в наявності системи рекомендацій. Сайт аналізує попередні замовлення клієнта, переглянуті сторінки та іншу активність, щоб запропонувати продукцію, яка може сподобатися. Це щось на зразок персонального консультанта, який завжди дослухається до смаків та побажань замовника.

Amazonдоставка Amazonкупувати з Amazonдоставка з Amazon