Син Гринкевича вперше прокоментував скандал щодо діяльності родини

Скандал він назвав «замовним»

Син Гринкевича вперше прокоментував скандал щодо діяльності родини

Син львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Роман відреагував на скандал навколо можливої протиправної діяльності батька в Міноборони.

В Insgaram Роман заявив, що діяльність його родини відбувалася нібито в умовах чинного законодавства. Сам же скандал він назвав «замовним».

Він також додав, що його родині «нема в чому виправдовуватися».

«Ми впевнені, що наша діяльність відбувалася в умовах чинного законодавства. Виправдовуватися, лити бруд, шукати компромат або його створювати точно не будемо! Ми точно знаємо, хто зацікавлений у цьому скандалі, його безпосередніх замовниках і вигодонабувачах», — написав він.

Син Ігоря Гринкевича також упевнений у тому, що «правоохоронці на всіх рівнях розберуться в ситуації, користуючись офіційними даними».

Читайте також: львівський бізнесмен намагався підкупити одного з керівників ДБР

ДБР затримало Гринкевича наприкінці грудня 2023 року, за підозрою в корупції. Він бажав заплатити 500 тисяч доларів одному з керівників Головного слідчого управління ДБР, аби силовики повернули вилучене майно у підконтрольних йому компаній. Тоді слідство встановило, що його компанії виграли 23 тендери на постачання Міністерству оборони одягу на понад 1,5 млрд грн.
Львівкриміналновини ЛьвовакорупціяМОУГринкевичІгор Гринкевич