Синоптики розповіли, якою буде погода у перші вихідні листопада

Буде холодніше

Синоптики розповіли, якою буде погода у перші вихідні листопада

У перші вихідні листопада, 5 і 6 листопада, в Україні буде досить прохолодно. Очікуються періодичні дощі, однак опади будуть несильними. Про це свідчать дані «Погода УНІАН».

До кінця тижня температура трохи знизиться, в більшості областей буде +5...+8 °С, лише на заході та півдні буде тепліше. Вночі температура на Лівобережжі опускатиметься до –1...+1 °С.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі +1 °С, вдень +10 °С. У неділю вночі очікується +4 °С, а вдень — до +8 °С, також похмуро.

У Львові в суботу вночі +6 °С, вдень +12 °С, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +9 °С, вдень +10 °С, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У Луцьку в суботу вночі +4 °С, вдень +11 °С, похмуро, суцільна хмарність. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, вночі +9 °С, вдень +10 °С, дощ.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря +6°...+11°, легкий дощ. У неділю температура буде +6°...+8°, невелика хмарність, дощ.

У суботу в Одесі буде хмарно з проясненнями, температура вночі +11 °С, вдень +14 °С. У неділю — хмарно з проясненнями, +8...+12 °С.

У Харкові в суботу температура вночі складе +1 °С, вдень +5 °С, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть 0...+5 °С, похмуро, суцільна хмарність.

У Дніпрі в суботу — невелика хмарність, температура вночі +1 °С, вдень +10 °С. У неділю температура становитиме –1...+7 °С, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу-хмарно з проясненнями, +4...+14 °С. У неділю — хмарно з проясненнями, +4...+11 °С.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі +2 °С, вдень +9 °С. У неділю вночі очікується 0 °С, вдень +7 °С, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +3 °С, вдень +6 °С. У неділю буде похмуро, вночі +1 °С, вдень +15 °С.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +3 °С, вдень +6 °С. У неділю — похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме 0 °С, вдень +5 °С.

Раніше синоптики зробили прогноз погоди в Україні на два місяці.

погода прогноз погоди прогноз погоди в Україні