«Слава путіну»: У Польщі п'яне подружжя напало на українку з трьома дітьми

Подружжю загрожує 3 роки в'язниці

«Слава путіну»: У Польщі п'яне подружжя напало на українку з трьома дітьми

У Польщі жінка та чоловік віком 25-27 років ображали українку, яка вийшла з дітьми з автобуса в Ополе. Про це повідомляє nto.pl.

Жертвою агресії стала 45-річна Надія, яка родом з Тернополя. Жінка дуже добре знає Ополе, адже вже 20 років приїздить сюди працювати прибиральницею. Зараз вона перебуває в Польщі з трьома дітьми 8, 10 і 13 років, які приїхали провідати матір під час канікул.

«Мені подобається Ополе, тому що люди тут добрі та доброзичливі. Ця приязність ще більше зросла після того, як Росія вторглася в Україну. Я багато разів чув від людей слова підтримки України. Я вперше зустрівся з такою агресією, яка торкнулася мою родину кілька днів тому.» - сказала Надія.

У цей день родина пішла гуляти навколо нової випускної вежі в Ополі.

Додому вони поверталися ввечері автобусом № 15. Подружжя, від якого пахло алкоголем, сіли в той же автобус і вийшли з нього на тій самій зупинці.

Ще всередині жінку та чоловіка зацікавило те, що мати розмовляє з дітьми українською мовою. Вийшовши з автобуса, вони раптово почали кликати родину.

«Хіба ви українці», «Путін вас роз***», «ви приїхали сюди за 500+», – кричала жінка.

«Кур*** українські», «вип***» – сказав їй чоловік.

Обоє були агресивно налаштовані та перегородили дорогу матері та дітям, щоб ті не змогли повернутися додому. В якийсь момент вони відштовхнули 45-річну жінку, а потім пішли до магазину за горілкою.

«Я викликала поліцію. Диспетчер сказала чекати на місці до прибуття патруля. Тож ми сіли на зупинці. Але тим часом вони повернулися. Цей хлопець помахав нам пляшкою в обличчя і сказав нам вийти із зупинки. Він вигукував »Слава Путіну і Україні до біса«. Він показав середній палець перед тим, як сісти в автобус.» - сказала Надія.

Читайте також: росія почала отримувати "Шахеди" з Ірану значно більшими партіями

Зловмисникам загрожує до 3 років позбавлення волі.

ПольщавійнаРФРосіябіженці Польщанапад на українців