Смертельна суперечка: на Одещині чоловік жорстоко вбив переселенця з Бахмута

Намагався сховати тіло у килимі

Смертельна суперечка: на Одещині чоловік жорстоко вбив переселенця з Бахмута

17 квітня до поліції звернулися з приводу зникнення чоловіка з Донеччини, який перестав виходити на зв'язок. Правоохоронці виявили тіло переселенця в орендованій квартирі з ножовими пораненнями, його вбивцю одразу ж затримали.

В орендованій оселі правоохоронці виявили квартиранта без ознак життя, з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаних ран на шиї та тулубі.

Поліцейські встановили коло спілкування чоловіка та відновили перебіг подій, які передували злочину. Слідство встановило, що до вбивства причетний знайомий жертви з Одещини.

«Приятелі разом розпивали алкогольні напої і між ними виникла суперечка. Нетверезий гість схопив кухонний ніж та двічі вдарив ним товариша: один раз у живіт і один – у шию,»- повідомили правоохоронці.

Щоб приховати сліди злочину, вбивця загорнув тіло в килими та посипав їх пральним порошком. Після цього він поїхав додому в Одесу, де його згодом і розшукали правоохоронці.

Чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

У сміттєвому баку в одному з районів Києва знайшли останки людського тіла.

Правоохоронці проводять огляд місця події та першочергові слідчі дії, встановлюють ймовірних свідків, вивчають відеозаписи з камер спостереження, які розташовані поряд. Зусилля поліцейських спрямовані на встановлення особи загиблого та розшуку осіб, причетних до вбивства.

 

Українакримінальні новини ОдещинаАктуально смертельна суперечкавбито переселенця з Бахмуту