Стало відомо про кількість постраждалих під час ракетного удару по військовій частині на Київщині (ФОТО, ВІДЕО)

Росіяни завдали удару 6-ма ракетами “Іскандер”

Стало відомо про кількість постраждалих під час ракетного удару по військовій частині на Київщині (ФОТО, ВІДЕО)

15 потерпілих внаслідок ракетного обстрілу на Київщині. На даний час маємо таку цифру, повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

У той же час, завдяки вчасному реагування на сигнал тривоги, вдалося уникнути більш тяжких наслідків.

Залишки ще однієї ракети окупантів поліцейські виявили в лісосмузі також у Вишгородському районі. На щастя, тут ніхто не постраждав.

За словами голови Київської ОВА Олексія Кулеби, росіяни поцілили у об’єкти військової інфраструктури. Ще один снаряд вдалось знайти у лісосмузі у Вишгородському районі.

У Генштабі зазначають, що росіяни завдали удару 6-ма крилатими ракетами типу “Іскандер” по військовій частині у Лютіжі, Київської області. 

«Ворог зранку обстріляв Київщину крилатими ракетами, Чернігівщину — системами РСЗВ, є втрати серед особового складу», — про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

«Близько 5 години ранку, противник завдав удару 6-ма крилатими ракетами типу «Іскандер» по військовій частині у Лютіжі, Київської області. Одна будівля зруйнована та дві пошкоджено. Одна крилата ракета була збита. Противник завдав удару з акваторії Чорного моря, з району миса Фіолент», — сказав Громов.

Як повідомлялося, ворог із білорусі на світанку обстрілював Україну.

новини Київновини Чернігів війна в Україніракетний ударвійськова частинаstoprussiaІскандерВишгородський район