Страшна ДТП на Миколаївщині: водій і пасажири згоріли живцем (фото)

Серед загиблих дитина...

Страшна ДТП на Миколаївщині: водій і пасажири згоріли живцем (фото)

Ввечері 13 квітня, на автодорозі Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це 14 квітня  повідомили у ДСНС Миколаївської області.

Водій легкового автомобіля, зіткнувся з деревом. Після цього транспортний засіб загорівся.

«У результаті події загинули: водій — чоловік 1994 р.н. та двоє пасажирів — один 1999 р.н. та підліток 2009 р.н. Ще одна дитина також 2009 р.н. у важкому стані госпіталізована бригадою швидкої медичної допомоги до медичного закладу», - йдеться у повідомленні відомства.

Підрозділом ДСНС ліквідовано пожежу автомобіля та за допомогою спеціального обладнання деблоковано тіло загиблого водія.

Автомобіль був настільки понівечений, що рятувальники навіть не відразу опублікували його марку.

Як уточнили у прес-службі обласної поліції, вчора, 13 квітня, приблизно о 22:30 на автодорозі Н-24 «Благовіщенське – Миколаїв, біля Нової Одеси Миколаївського району, 28-річний водій Opel Vectra, за попередніми даними, не впоравшись із керуванням, з’їхав у кювет, де у подальшому транспортний засіб перекинувся та відбулося загорання.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля та двоє його пасажирів - 33-х та 13-ти років загинули на місці події. Ще одного 13-річного пасажира із тяжкими тілесними ушкодженнями з місця події госпіталізували.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб».

Читайте також: у Львові зіштовхнулись три авто (ВІДЕО)

На місці події працювали правоохоронці, рятувальники та медики.

Встановлюються усі обставини та причини автопригоди.

смертельна ДТПновини Миколаївщини загинула дитина згоріли живцем