Суд арештував майно російського бізнесмена на Львівщині

Його вартість становить майже 5 млн грн

Суд арештував майно російського бізнесмена на Львівщині

В Агентство з розшуку та менеджменту активів передали корпоративні права на два товариства та майно громадянина росії, яке розташоване у курортному Трускавці. Вартість активів становить майже 5 млн грн. Про це повідомив Офіс Генпрокурора.

Росіянин володів у Трускавці кількома підприємствами та майновими комплексами. Львівські прокурори арештували ці бізнес-активи та передали АРМА. До того ж у його власності перебуває готель в окупованому Криму, який досі діє на півострові та сплачує податки росії. Слідчі також встановили, що у 2016 році в готелі росіянина проживали воєнізовані формування рф.

Крім цього, раніше вже було накладено арешт на корпоративні права готелю росіянина у Трускавці вартістю 6 млн грн. Загалом вартість усіх арештованих активів становить 11 млн грн.

Читайте також: суд арештував усі активи Фрідмана, Авена та Косогова в Україні.

Наразі триває досудове розслідування. Громадянина рф звинувачують у фінансуванні дій, вчинених з метою насильницької зміни чи поваленні конституційного ладу або захопленні державної влади, зміні меж території або державного кордону України.

судновини Львівщиниарешт майнаросійський бізнесмен