Суд обрав запобіжний захід тримання під вартою для злодіїв, що викрали 45 тисяч гривень

Суд обрав запобіжний захід тримання під вартою для злодіїв, що викрали 45 тисяч гривень

Групі злочинців, що обікрали будинок у Маденичах оголошено про підозру та обрано запобіжний захід, про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури слідчими Дрогобицького відділу поліції Головного управління Нацполіції у Львівські області повідомлено про підозру групі з числа трьох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 345 КК України.

Зазначимо, що останні шляхом віджиму металопластикового вікна проникли в приватний будинок в с. Меденичі, Дрогобицького району, звідки таємно викрали грошові кошти в сумі 1,3 тис доларів США та золоті вироби, чим завдали матеріальну шкоду потерпілому на загальну суму приблизно 45 тис гривень.
В подальшому, під час затримання вони чинили опір та нанесли трьом працівникам правоохоронного органу, які були при виконанні, легкі тілесні ушкодження.
Наразі вказаним особам Дрогобицьким міськрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 59 діб без визначення розміру застави.
За вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмисникам загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.