Суд виніс вирок відомій блогерці за вчинену ДТП (ФОТО)

Як її покарали

Суд виніс вирок відомій блогерці за вчинену ДТП (ФОТО)

В неділю, 27 серпня в  Святошинському районі столиці чотири елітні автомобілі потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. За кермом одного з них перебувала відома українська блогерка Даша Квіткова. Про це повідомляла раніше Варта 1.

У пʼятницю, 15 грудня, відбулося судове засідання по цій справі – інфлюенсерку визнали винною, пише Оbozrevatel

Відповідну інформацію вдалося дістати блогеру Богдану Беспалову, який співпрацює з виданням. Про рішення суду йому повідомили джерела, які були присутні на засіданні.

Водійських прав Дашу  Квіткову не позбавили. Утім, блогерка мусить виплатити чималу компенсацію постраждалим в спричиненій дорожньо-транспортній пригоді.

На момент написання новини знаменитість ніяк не інформувала своїх підписників про судове засідання й не коментувала те, що її визнали винною.

Що відомо: у Києві зіштовхнулися Ford Mustang, Tesla, Toyota Land Cruiser і Lexus. За кермом останнього і була Квіткова.

Вона вийшла на звʼязок наступного дня після аварії та заявила, що постраждала дівчина вимагала в неї вирішити питання «на місці» грошима. Також блогерка запевнила в готовності нести відповідальність.

Фото з відкритих джерел

Хто така Даша Квіткова

Даша Квіткова відома блогерка-мільйонниця, колишня дружина відомого ведучого Микити Добриніна

ДТП новини Києва Даша квіткова