У ДТП загинули двоє людей: водія вантажівки взяли під варту (ФОТО)

Автопригода відбулася у Львівському районі

У ДТП загинули двоє людей: водія вантажівки взяли під варту (ФОТО)

Нагадаємо, 25 серпня, близько 15:25 год., на автодорозі «Львів–Тернопіль», у селі Тарасівка, Львівського району, сталася ДТП. Поліцейські взяли під варту водія вантажівки - учасника ДТП, внаслідок якої загинули двоє людей.

Про це повідомила Національна поліція у Львівській області.

Ще троє пасажирів з автомобілів-учасників автозіткнення отримали тілесні ушкодження та були доправлені у лікарню.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись три автомобілі — мікроавтобус «Рено Трафік», за кермом якого перебував 40-річний львів’янин, «ВАЗ 2107», яким керував 61-річний мешканець Львівської області, та тягач «Івеко» з напівпричепом, під керуванням мешканця Київщини, віком 26 років.

Внаслідок зіткнення, водій «ВАЗ-2107» та його 17-річний пасажир, від отриманих травм, померли на місці події. Ще троє осіб — двоє пасажирів «Лади», віком 13 та 40 років, а також водій мікроавтобуса, отримали тілесні ушкодження та були доправлені у лікарню.

Фото: Національна поліція у Львівській області

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Того ж дня правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України водія вантажівки «Івеко».

Суд обрав затриманому запобіжний захід — тримання під вартою.

Нагадаємо, у поліції розповіли, які норми найчастіше порушують перевізники пасажирів (ФОТО).

новини Львовановини Львівщини ДТПсмертельна автопригодаводій вантажівкивзяли під варту