У госпіталі Дніпра зупинилося серце пораненого в бою військовослужбовця з Львівщини Ігоря Олійника

Захисник із Золочівщини отримав важке поранення в бою на Донеччині

У госпіталі Дніпра зупинилося серце пораненого в бою військовослужбовця з Львівщини Ігоря Олійника

На війні обірвалось молоде життя військовослужбовця ЗСУ Олійника Ігоря Васильовича. Про це повідомили у Заболотцівській сільській раді Золочівського району, інформує «Золочів.нет».

“Народився наш Герой 14 жовтня 1992 року у с. Ясенів та навчався в місцевій школі. Батько помер, коли Ігореві було 11 років і вже змалечку він став опорою для матері, сестри, та брата. З початком повномасштабного вторгнення російської федерації без вагань та сумнівів взяв у руки зброю і пішов захищати рідну землю від окупантів. Восени 2022 року проходив військовий вишкіл за кордоном.

13 вересня 2023 року, у важкому бою із московитами в районі населеного пункту Озарянівка Донецької області Ігор отримав мінно-вибухову травму голови, але жага до життя мужнього солдата була сильніша смерті. Його серце билось ще тиждень. Помер Герой 19 вересня 2023 року о 21.30 год. у реанімаційному відділенні військового госпіталю у м.Дніпро», йдеться у повідомленні.

Читайте також: довгою виявилась остання дорога додому загиблого воїна з Львівщини Олега Гатараняка.

«Передчасна смерть забрала життя відважного воїна, найкращого брата, вірного друга та побратима, котрого у цей час вдома чекали рідні та близькі друзі. Чекали та не дочекались – найдорожча матір Анна, найкращий рідний брат Олег, не дочекалась свого мужнього рідного брата і його сестра Ірина. Сумує дружня Заболотцівська громада за своїм земляком, не дочекавшись його живим», повідомляє працівник Заболотцівської сільської ради Юлія Тимкевич.

Новини ЛьвівНовини Українивійнановини Донецької областіUkraine newsОлійник Ігоргоспіталь Дніпро