У Європарламенті українка не підтримала трибунал для путіна

Не віддала свій голос

У Європарламенті українка не підтримала трибунал для путіна

У четвер, 19 січня Європарламент проголосував за трибунал для Путіна та ухвалив резолюцію щодо створення спецтрибуналу для переслідування злочину агресії проти України. Про це пише Мукачево.нет.

«За» було віддано 472 голоси, «проти» - 19, утрималися - 33.

Серед тих, хто не віддав свій голос за трибунал над Путіним – уродженка Закарпаття  Андрея Бочкор. Зрештою, як і усі представники проурядової угорської політ сили Фідес у Європарламенті.

Бочок дуже часто присутня на зборах політичної партії КМКС (партія угорців на Закарпатті, яка має депутатів в обласній раді та багатьох місцевих) онлайн з Угорщини, разом з ще одним втікачем, якого розшукують в Україні за підозрою у державній зраді, головою партії КМКС - Лоці Брензовичем.

Також, Андрея виявилася одною із 44 депутатів Європейського парламенту, які утрималися від голосування за визнання РФ державою-спонсоркою тероризму.

Довівдково:

Андрея Гейзівна Бочкор (нар. 11 серпня 1978, Берегове) — український політик угорської меншини в Україні, депутат Європарламенту від Угорщини за списком партії Фідес. Викладає в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ. Крім викладацької роботи, займається дослідженнями з питань співіснування українців і угорців в Україні. Має два громадянства - України ат Угорщини.

Нагадаємо, Європарламент проголосував за створення трибуналу для путіна.

війнаРФРосіяПутінспецтрибунал над путіномтрибуналАндрея Бочкор