У «Львівобленерго» потролили резонансну заяву Ілона Маска

«Тесла» буде на веслах…

У «Львівобленерго» потролили резонансну заяву Ілона Маска

У «Львівобленерго» жартома відреагували на твіт мільярдера Ілона Маска в якому засновник «SpaceX» запропонував Україні відмовитися від Криму, забезпечити його водопостачання, провести на окупованих територіях «референдуми» під контролем ООН, а також отримати статус нейтральної держави.

У «Львівобленерго» відреагували на цю пропозицію ілюстрацією з текстом у ФБ наступного змісту: «Важлива інформація від енергетиків: від сьогодні «Тесла» не може зарядитися українською електроенергією, поки автопілот не введе пароль: «Крим — це Україна!». В іншому випадку у комплект електромобілів компанії Ілона Маска пропонують придбати весла».

Як інформує «Дзеркало тижня», засновник компаній «SpaceX» та «Tesla» Ілон Маск виправдався за свій допис у мікроблозі «Twitter» щодо «мирного плану» для росії та України, який передбачав фактично капітуляцію нашої країни, що викликало бурхливу реакцію читачів.

«На даний момент «SpaceX» витратив на підключення та підтримку «Starlink» в Україні ~80 мільйонів доларів. Наша підтримка росії становить 0 доларів. Очевидно, що ми за Україну», — написав Маск у коментарі.

Водночас, він додав, що на його думку спроба повернути Крим призведе до невдачі, масових смертей та ризику ядерної війни.

«Це було б жахливо для України та Землі!», — наголосив він.

Як повідомлялося, Ілон Маск продовжив «підбурювати» соцмережі підтримкою росії.

ЛьвівобленергоКрим війна в УкраїніStarlinkІлон МаскSpaceXреферендумТеслаелектромобільавтопілотпароль