У львівській лікарні жінка народила 11-ту дитину (ФОТО)

Здоров'я дитині

У львівській лікарні жінка народила 11-ту дитину (ФОТО)

У Львові команда лікарів допомогла прийняти на світ 11-ту дитину 40-річної породіллі. Про це повідомили у  Львівській обласній клінічній лікарні

40-річна жінка народила здорового хлопчика, це її 11 дитина.

«Ірина певний період часу була під професійним спостереженням наших медиків у відділенні екстрагенітальної патології, адже зважаючи на загальний стан здоровʼя та 11 -ті пологи, жінка потребувала професійної опіки. Лікар акушер-гінеколог Максим Костів опікувався майбутньою мамою. А вже безпосередньо у пологовому залі поруч з Іриною були акушер-гінеколог Сергій Ігнатович зі своїми старшими колегами та наставником, зокрема із завідувачем пологового відділення Володимиром Солощенком, акушеркою Валентиною Зубачик та лікарем- неонатологом Іриною Лут», - розповіли в лікарні.

Сергій Ігнатович каже, що вдячний своїм колегам за професійну підтримку та допомогу, адже відповідальність була чимала: «Радію, що маю можливість працювати з висококласними фахівцями, вчитися у них і здобувати навики-розповідає акушер- гінеколог. Добре, що все вдалося, пологи пройшли без ускладнень і народився здоровий хлопчик».

Ірина вдячна команді пологового за злагоджену роботу і людське ставлення. Найстаршому її сину 17 років, а найменшому всього кілька днів. Новонароджений Святослав, народився із вагою 3 кг 700 грамів.

Фото зі сторінки лікарні Facebook

Пологи пройшли успішно, команда спрацювала професійно, злагоджено і чітко.

Команда пологового будинку подарувала Ірині і її малечі необхідні речі: корзину для перевозки дитини, ванночку, одяг, пелюшки, підгузки та іграшки для маленького Святослава

багатодітні новини Львова медичні новинильвівські медики 11-та дитина